Onze diverse Expertises

Onze diensten omvatten een breed scala aan behoeften. Zo bieden wij ondersteuning bij onder andere:

  • Starters en ZZP’ers
  • Bedrijven in ongewenste situaties
  • Groeistrategieën; of het bemiddelen in zakelijke conflicten via onze mediation diensten.

Wat uw behoeften ook zijn, we zijn er om samen met u te werken aan oplossingen die passen bij uw specifieke situatie.

Starters en ZZP’ers

Elke onderneming begon eens als een droom

Onze diensten omvatten veel meer dan alleen zakelijke adviesgesprekken. Wij staan naast u terwijl u de basis legt voor uw onderneming. Van het smeden van een solide ondernemingsplan dat je richting geeft, tot het ontwikkelen van een doordachte marketingstrategie die je helpt opvallen in een competitieve markt. Met financieel advies ondersteunen wij bij het leggen van een sterke basis voor duurzame groei.

Laten wij samen die eerste stappen zetten op het pad van ondernemerschap.

Bedrijven in een Ongewenste situatie

In tijden van uitdagingen is “veerkracht” onontbeerlijk

Bedrijfsplanning Bollenstreek B.V. staat klaar om ondernemingen te ondersteunen die met moeilijke situaties worden geconfronteerd. Samen vinden wij wegen om te herstellen en sterker terug te komen dan ooit tevoren.

Wij begrijpen dat onvoorziene omstandigheden of financiële obstakels ondernemingen kunnen vertragen, maar wij geloven ook dat deze uitdagingen kansen bieden om te groeien en te innoveren. Ons doel is om u te voorzien van niet alleen financieel advies, maar ook strategische begeleiding om deze obstakels te overwinnen.

Bedrijven met groeistrategieën

“Groei is niet alleen een doel, maar ook een uitdaging en inspiratiebron”

Of u nu uw onderneming wilt uitbreiden naar nieuwe markten, samenwerkingen wilt aangaan, of financiering nodig hebt om uw groeistrategie te ondersteunen, ons team biedt oplossingen die passen bij uw unieke behoeften. Wij begrijpen dat groei uitdagingen met zich meebrengt, en daarom bieden wij niet alleen op maat gemaakte tools, maar ook praktisch organisatorisch advies om u te faciliteren.

Arbeids Mediation

Wanneer relaties op de werkvloer verstoord raken, is dit niet alleen schadelijk voor de onderneming, maar ook als persoon kan dit soms onuitwisbare schade opleveren. Bedrijfsplanning Bollenstreek B.V. begrijpt dat conflicten niet altijd vermijdbaar zijn. Onze Arbeids-Mediation-diensten bieden een gestructureerde en empathische aanpak om de vrede en harmonie binnen de onderneming te herstellen.”

Arbeidsconflicten kunnen variëren van persoonlijke meningsverschillen tot misverstanden over rollen en verantwoordelijkheden. Wij bieden een veilige ruimte voor open communicatie en constructieve gesprekken. We richten ons niet alleen op het oplossen van het directe conflict, maar ook op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden en conflictoplossende technieken voor de toekomst.

Business to Business-Mediation

Een goed bemiddelde overeenkomst is niet alleen een oplossing, maar een startpunt voor een positieve zakelijke toekomst.”

In de wereld van zakelijke relaties zijn conflicten onvermijdelijk. Wat belangrijk is, is hoe we met die conflicten omgaan en ze transformeren in mogelijkheden. Bij Bedrijfsplanning Bollenstreek B.V. richten we ons op het herstellen van zakelijke harmonie door middel van effectieve Business to Business-Mediation. We geloven dat succesvolle samenwerkingen kunnen voortkomen uit goed beheerde geschillen.

Onze ervaren mediators begrijpen dat zakelijke conflicten vaak complexe oorzaken hebben en dat ze invloed kunnen hebben op meerdere aspecten van een bedrijf. Met een diepgaande analyse van de situatie en een empathische benadering brengen we betrokken partijen samen om hun zorgen en belangen te bespreken. Het resultaat is vaak niet alleen een oplossing voor het conflict, maar ook sterker wederzijds begrip en samenwerking.

Familie-Mediation

“Een goed bemiddelde familieoplossing is de hoeksteen van een succesvolle bedrijfsopvolging.”

Familiebedrijven zijn uniek in hun complexiteit en hun uitdagingen kunnen zowel zakelijk als persoonlijk zijn. Bij Bedrijfsplanning Bollenstreek B.V. begrijpen we de subtiliteiten van familiedynamiek en bieden we bemiddeling om ervoor te zorgen dat bedrijfs- en familiebelangen in harmonie samenkomen. Onze Familie-Mediation diensten zijn er om de banden te versterken en het familiebedrijf of -overdracht soepel te laten verlopen.

De overdracht van een familiebedrijf naar de volgende generatie kan gepaard gaan met complexe emotionele en zakelijke uitdagingen. Onze ervaren mediators begeleiden families door dit delicate proces, waarbij ze een sfeer van open communicatie en begrip faciliteren.

Door diepgaande gesprekken en empathische bemiddeling, helpen we bij het oplossen van geschillen en het ontwikkelen van lange termijn oplossingen die de zakelijke continuïteit en familieharmonie bevorderen.